VACATURE ALERT! Gezocht: Voorzitter en Secretaris

Posted by | februari 15, 2022 | Nieuws | No Comments

Als voorzitter vertegenwoordig je de vereniging, zowel intern als extern (handbalbond, gemeente, andere verenigingen), bepaal je met de medebestuurders het verenigingsbeleid (welke richting/koers gaan we op) en neem je samen met medebestuurders hierover beslissingen. De voorzitter vormt samen met de secretaris en penningmeester het Dagelijks bestuur.

Kennis van handbalzaken is niet noodzakelijk.
Heb je teamleider kwaliteiten, kun je delegeren, coördineren, ben je communicatief vaardig, dan ben je de persoon die we zoeken!

We begrijpen als bestuur dat het vervullen van deze functie een zekere belasting met zich mee brengt, het is daarom ook mogelijk om deze functie als duo functie in te vullen zodat de taken verdeeld kunnen worden.

Als secretaris beheer je de mailbox; je bent het eerste aanspreekpunt van de vereniging voor externen (gemeente, bond, andere verenigingen). Je stuurt de binnen gekomen post naar de juiste persoon binnen de vereniging en verzorgt de uitgaande correspondentie.
Daarnaast verzorg je de subsidieaanvraag, vraag je zaalhuur bij de gemeente aan, voer je nieuwe leden in Sportlink in, houdt je het archief bij.
Samen met de voorzitter bepaal je de agenda van de vergadering en verstuurt deze en de notulen van de bestuursvergaderingen naar de betreffende commissies.
De secretaris vormt samen met de voorzitter en penningmeester het Dagelijks bestuur.

Ben je accuraat, communicatief vaardig, meld je dan aan als secretaris!

Voor beide functies geldt een termijn van 3 jaar. Een keer per maand is er een bestuursvergadering en daarnaast heeft het Dagelijks Bestuur nog een aantal vergadermomenten

Meer weten over één van deze vacatures of je aanmelden als kandidaat, stuur dan een mail naar info@hvgrol.nl