Kanjer van de Week Raisa Raben

Posted by | december 06, 2016 | Nieuws | No Comments

De een na laatste thuiswedstrijd van de eerste seizoenshelft, Grol tegen UGHV. Een altijd gelijkopgaande wedstrijd. Beide teams zijn er op gebrandt om 2 punten te pakken om enigzins aansluiting te houden. Raisa mocht het openingsdoelpunt maken en dat deed ze dan ook met een prachtig sprongschot! En weet je wat? Dat deed Raisa zelfs met een grote damesbal, knap hé. Op de bank ziet ze dat de dames van Grol een goede wedstrijd spelen. Ondanks de vele penalty’s tegen, het missen van speelsters en een rode kaart, weten zij de wedstrijd te controleren en komt UGHV niet met een antwoord. Met Raisa voorop worden de tegenstanders, het publiek, de wedstrijdtafel en de scheidrechter bedankt met een eindstand van 25-22. 2 punten in the pocket!