Kanjer van de Week Lot Damman

Posted by | december 20, 2016 | Nieuws | No Comments

Zaterdag 17 december 2016, 19.30 uur. Iets meer dan een half uur voor de wedstrijd van HV Grol dames 1 tegen HV Angeren dames 1 is Kanjer van de Week Lot Damman aanwezig. Snel omkleden, nog even warmlopen met de dames en dan is ze klaar om naar de bespreking van coach Woppie te luisteren. Daarna is het hoogste tijd om de keepster warm te gooien en mag Lot telkens voor aan in de rij beginnen. Wat een indrukken allemaal! Door het goede ingooien weet Lot een fantastische goal te maken bij de keepster van de tegenstander. Op de bank zag ze de dames van het eerste helaas niet de allerbeste wedstrijd spelen. Gelukkig bleven de 2 punten wel in Groenlo en werd de spannende avond afgesloten met een 16-12 overwinning. Na de feestdagen zullen bij de thuiswedstrijden weer nieuwe kanjers staan te popelen om een avondje achter de schermen te kijken.