Kanjer van de Week Floor Reinders

Posted by | maart 21, 2017 | Nieuws | No Comments

Stageloper-voor-een-dag. Deze titel was 12 maart aan D-jeugdspeelster Floor Reinders toebedeeld. Een tribune vol (jeugd)leden en toeschouwers zag Floor het openingsdoelpunt keihard rechts onderin schieten. Wat een geweldig mooi doelpunt was dat! Op de bank werd door haar rustig aangezien hoe de dames van het eerste hun wedstrijd speelden. Dat gaat er toch wel iets anders aan toe. Ze heeft goed kunnen afkijken hoe zij de volgende wedstrijd een doelpunt gaat maken. Zet hem op Floor!

Aan het einde van een middag vol thuiswedstrijden namen de dames onder het toeziend oog van Floor het op tegen OBW, de nummer 2 in de competitie. De eerste tien minuten wist OBW snel te scoren en was het 1-4, maar Grol hiel het tempo hoog en kwam met mooie aanvallen terug in de wedstrijd. Door goed verdedigen van beide kanten werd er weinig gescoord. Dit resulteerde in een summiere ruststand van 6-8. In de tweede helft bleef het tempo hoog liggen en kwam Grol terug naar 8-9. Helaas hadden de Grolse dames het vizier te scherp staan, waardoor veel ballen de paal en lat raakten. OBW wist ze wel in het doel te leggen, waardoor ze uitliepen naar 10-15. Grol bleef terugvechten en speelde, doordat OBW een rode kaart kreeg, de laatste 4 minuten tegen een man minder. Jammer genoeg was dit te kort om de wedstrijd nog te kunnen winnen. De wedstrijd eindigde met een stand van 14-19.