Kampioenswedstrijd HV Grol D1

Posted by | december 14, 2015 | Nieuws | No Comments

De speelsters van de D-jeugd hebben deze eerste seizoenshelft laten zien dat zij met kop en schouders boven de andere teams uit de competitie steken. Er zijn een aantal wedstrijden met ongekend grote verschillen gewonnen. Gelukkig waren er ook een aantal wedstrijden waarbij de uitslagen minder groot waren. In deze competitiehelft zijn er heel veel nieuwe dingen geprobeerd in het veld om toch zoveel mogelijk uitgedaagd te worden.

De meiden van dit team waren er al snel achter dat ze meer geprikkeld wilden worden. De vereniging heeft dit opgepakt met de handbalbond en deze week kwam het verlossende woord. De D1 van de HV Grol wordt naar een andere competitie geplaatst. Dit houdt tevens in dat de D1 kampioen is geworden in de huidige poule. Dit team verdient zeker een kampioensfeest als ieder ander team. De samenwerking binnen het team, het nieuwe verdedigende handbal spelen en spelen op veel verschillende posities in het veld vergt veel van het handbalinzicht. Dit is zeker een compliment naar de meiden uit dit team.

De meiden van HV Grol D1, Fleur, Hilde, Jade, Karlie, Kim, Lieke, Manou, Sanne, Tara en Tess, nodigen jullie allemaal uit voor de kampioenswedstrijd op zondag 20 december om 10:00uur in Sporthal Den Elshof. Hier spelen zij tegen UDI D2 de huidige nummer 2 waarbij ze er alles aan gaan doen om ongeslagen kampioen te worden. Na de wedstrijd gaan ze dit natuurlijk met jullie vieren in de kantine van ons sportpark.