Jill Overmaat > Kanjer van de week!

Posted by | januari 25, 2015 | Nieuws | No Comments

Op zaterdagavond 24 januari 2015 speelde Dames 1 thuis tegen de Dames van UGHV 1 uit Ulft. Ondertussen is het gebruikelijk dat bij de thuiswedstrijden één van de jeugdspeelsters gekozen wordt als ‘KANJER van de WEEK’. Dit keer kreeg Jill Overmaat de eer om deze titel en het daarbij behorende shirt te dragen. Jill speelt in de E-jeugd, het team van coaches Monique en Marianne.

Net als alle voorgaande Kanjers van de week, mocht Jill meekijken bij Dames 1. In de kleedkamer, tijdens het warm gooien en op de bank tijdens de wedstrijd. Jill vond het spannend, maar heel leuk! En uiteraard wist ook Jill de wedstrijd van Dames 1 te openen met een prachtig doelpunt! Knap gedaan Jill en gefeliciteerd met je titel!