Heren, aantreden!

Posted by | maart 02, 2017 | Nieuws | No Comments

Daar waar de H.V. Grol vroeger voornamelijk een mannenvereniging was, is het nu (vooral) een damesvereniging. Helaas zijn er al weer een aantal jaren verstreken zonder een herenteam binnen onze Handbalvereniging Grol. Daar moet verandering in komen! Naar aanleiding van de vraag van Dames 1 om een keer tegen het oude Heren 1 team te spelen, is het (handbal)balletje gaan rollen. Het lijkt ons leuk om naast een damesrecreantenteam nu ook een poging te doen om een herenrecreantenteam op te zetten.

De wedstrijd Dames 1 – oud-Heren 1 staat inmiddels gepland op zaterdag 8 april om 19.30 uur. Wie gaat er winnen? Dames 1 of oud-Heren 1? Wie krijgt de eeuwige roem of gaat de boeken in als verliezer? Een wedstrijd zonder publiek is natuurlijk niet leuk, voor niemand niet. Ben je benieuwd of handbal ook jouw sport kan worden of wil je alvast proeven van de H.V. Grol-mentaliteit? Kom samen met je vrienden en familie kijken naar de handbalkunsten en -fratsen van beide teams. En zoals je van de H.V. Grol gewend bent, gaat de gezelligheid in de kantine daarna gewoon verder.

Heb je (naar aanleiding van de wedstrijd) weer zin om af en toe een balletje te gooien of ben je nieuwsgierig geworden naar het dynamische handbalspel? Meld je aan!

Bij genoeg aanmeldingen zal de TC contact zoeken met buurtverenigingen om te kijken of er meer belangstelling is voor een recreantencompetitie voor Heren. Deze is er helaas momenteel nog niet. In het vervolg daarop zal bij voldoende animo ook gekeken worden naar één vaste trainingsavond in de week. Indien een herenrecreatencompetitie voor komend seizoen niet realiseerbaar is, maar er in Grolle wel genoeg animo is, willen wij een aantal vriendschappelijke wedstrijden organiseren. Deze thuiswedstrijden zullen ingepland worden op de vrijdagavond. Uitwedstrijden kunnen plaatsvinden op iedere doordeweekse dag. Hoe eerder we genoeg mensen bij elkaar hebben, des te eerder kunnen wij in overleg met verenigingen en de bond. Wacht dus niet te lang! Het streven is om met de jaarvergadering (april 2017) bekend te kunnen maken of dit gerealiseerd kan worden.

Voor vragen en zeker voor een aanmelding kan je mailen naar xluttikholt@gmail.com

Let’s give it a try!

Namens de TC,