Hé, jij daar!

Posted by | maart 03, 2017 | Nieuws | No Comments

Zoals het er nu naar uitziet is het ‘beachveld’ op sportpark Den Elshof in april 2017 gereed. Om het beachen op de kaart te zetten en in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar mensen die in de BeachCommissie (BC) willen plaatsnemen. Een leuke nieuwe uitdaging voor een nieuwe tak van de handbalsport in Groenlo.

De commissie gaat het beachhandbal in Groenlo ‘promoten’ door in eerste instantie vriendschappelijke wedstrijden cq kleinvormige toernooien te organiseren.

De Beachcommissie bestaat uit:

* Enthousiaste leden

* Een voorzitter

* Beachscheidsrechters

* Een afgevaardigde uit de TC en JC

Ben jij die fanatiekeling die beachhandbal een prachtige nieuwe uitdaging vindt en voel jij je geroepen om HV Grol deze zomer in het zand te zetten? Meld je dan aan bij Xander Luttikholt, xluttikholt@gmail.com. Persoonlijk aanspreken mag natuurlijk ook.

Namens TC en JC alvast bedankt.

Xander Luttikholt