Dames 1 Kampioen

Posted by | augustus 24, 2013 | Nieuws | No Comments
Dames 1 HV Grol kampioen 2012

Dames 1 haalt met spannende thriller kampioenschap binnen!

Dames 1 van H.V. Grol werkte het hele seizoen al toe naar het kampioenschap. Tot een paar wedstrijden terug waren ze nog ongeslagen. Waren het de zenuwen?
Of ben je als koploper een prooi voor de nummers 2, 3 en 4? Wie zal het zeggen. Vorige week speelden de dames in Ulft al de wedstrijd die alles kon beslissen. In een spannende strijd delfden onze dames het onderspit. Maar wat bleek later op de avond, nadat alle wedstrijden in hun competitie waren gespeeld? Ook de nummers 2, 3 en 4 hadden de punten laten liggen. Alsnog kampioen. Echter het feestje zou 10 maart gevierd gaan worden. En wat is er mooier dan een kampioensfeest te vieren met een gewonnen wedstrijd daarvoor? Niks!

Op de avond zelf, met een volle tribune met vrienden, familie en trouwe supporters, speelden de zenuwen toch nog een beetje mee. Zichtbaar gespannen startten de dames de wedstrijd tegen Achilles uit Apeldoorn. Veel paal en lat werk zorgde ervoor dat de score voor H.V. Grol een tijd uitbleef. Achilles kreeg daarom de kans om bij te blijven. Als dan ook nog het dweilorkest, Antje Roerdink Showorkest, begint te spelen moeten de dames hard werken om de focus te behouden en de avond met winst af te sluiten.

Hoewel ze de rust in gaan met een voorsprong, is deze niet groot. En zou er in de tweede helft nog veel werk liggen voor coach Bart van Rossum. Hij weet zijn dames op te peppen, mede met behulp van super keeperswerk van de keepers Marijn Nibbelink en Sandra Levers. Uiteindelijk levert dit aan het einde van de wedstrijd mooie doelpunten op van Anouk Nienhuis, Inge Klein Gunnewiek en Angela Rouwhorst. De dames weten allemaal hun hoofd koel te houden en beëindigen hun kampioenswedstrijd met een 20-11 eindstand. Het publiek ontploft van vreugde en leden van het bestuur beginnen de dames te feliciteren net als vele andere leden van de vereniging. De kampioenen hadden al gezorgd voor een DJ, Ivo O., om het feest luister bij te zetten. Dit is zeker gelukt aangezien het feestje nog tot in de kleine uurtjes duurde.

Namens alle leden van de H.V. Grol; DAMES 1 GEFELICITEERD!!