Werk in uitvoering …

Posted by | maart 27, 2017 | Nieuws | No Comments

De vrijwilligers van SV Grol, VV Grol en HV Grol hebben zaterdag 25 maart weer hard gewerkt aan het beachveld in wording op sportpark Den Elshof. Noeste arbeiders, op en top vrijwilligers.

Met de zon hoog aan de strak blauwe lucht en een fris briesje verschijnt hier en daar een zweetdruppel op het voorhoofd. Wat wil je, voor menigeen geen dagelijkse bezigheid. Met de schop, hark, waterpas en de rolmeter in de aanslag wordt een prachtig beachveld aangelegd. Een perfect samenwerkend team. Ze gaan zelfs op de knieën voor een stoepbandje. Trots op deze mannen. Ook de catering draait op volle toeren. Na gedane arbeid is het immers goed lunchen bij Sportcafé Den Elshof. Zondagse soep, een paar ‘snee stoete’ met kroketten en een drankje vonden gretig aftrek. Je kunt gerust zeggen een mooi voorbeeld van partnership tussen de drie Grolse verenigingen en de sportparkbeheerder. Chapeau!